Tuotetestaus: Squeasy välipalapussin korkki + arvonta

Tuotetestaus: Squeasy välipalapussin korkki + arvonta

 Yhteistyössä: Ipanainen

Tästä tulee oodi välipalapussien korkille, tai "jarrupalalle", kuten sitä meillä kutsutaan. Ylistyssanoilta ei vältytä, joten jos et halua joutua korkkipsykoosiin, lopeta lukeminen tähän. 

Nämä pienet stopperit eli Squeasyn välipalapussin korkit, ovat ehkä parasta mitä silikonista on keksitty tehdä sitten vohvelimuottien. Harvassa ovat ne tuotteet, joista voin suoraan sanoa, että "Ilman en pärjää". Sormiruokailuunhan ei välttämätttä tarvita mitään ihmeellisiä tarvikkeita, ja monesti pärjää ihan esim. tavallisilla lautasilla, snapsilaseilla, cocktailhaarukoilla ja sen sellaisilla, joita useimmilta valmiiksi kotoa löytyy. Lastentarvikemarkkinoilla on tarjolla kaikenlaisia turhakkeitakin, mutta myös paljon sellaista, joka helpottaa arkea.

Ja sitten on näitä aivan helmiä. 

Tämä on yksi niistä.

"Jarrupalat".  Vaippakassin vakiovaruste.

"Jarrupalat".  Vaippakassin vakiovaruste.

Jos et ole koskaan antanut lapsen käteen "smoothiepussia", et ehkä ymmärrä mitä tässä vauhkoan.. Kohta selviää sinullekin.

Välipalapussit, joko kaupan valmiit tai omilla soseilla uudelleen täytettävät, ovat varsinkin reissussa aivan mahtavia. Paitsi siinä vaiheessa kun annat sellaisen lapsen omaan käteen. En tajua kuka on suunnitellut pussit sellaisiksi, että pienelläkin puristuksella sisältö tursuaa ulos. Luultavimmin kyseessä on sama henkilö, joka on pillimehupurkkien takana.

Vaan eipä muuten tursua mikään kun pussiin napsauttaa tällaisen korkin.  Korkin läpi on silti helppo imeä vähän tönkömpikin sose ja smoothie.

 Virallinen valvoja ottaa homman tosissaan.

 Virallinen valvoja ottaa homman tosissaan.

Meillä on näitä korkkeja käytetty jo monta kuukautta. Sain sellaisen lahjaksi ystävältäni. Ja kun se ainoa omistamme korkki katosi kauppareissulla, meillä ei pussukoita nautiskeltu ennen kuin uusi korkki oli ostettu. Sotku on yksi asia ja siivoamalla siitä selviää. Mutta toinen on se, että ilman korkkia soseet päätyvät meillä ainakin pitkälti muualle kuin mahaan, ja sellainen hävikki harmittaa minua aivan älyttömästi. Eivätkä nuo kaupan pussit edes ole kovin edullisia. 

Välipala ei karkaa ponnariin tai paidalle, kun korkki on paikallaan.

Välipala ei karkaa ponnariin tai paidalle, kun korkki on paikallaan.

Äidin ei tarvitse nyt jännittää kuin sitä, että pysytkö sinä siellä kalliolla vai kieritkö alas.. 

Äidin ei tarvitse nyt jännittää kuin sitä, että pysytkö sinä siellä kalliolla vai kieritkö alas.. 

Squeasyn korkit on valmisettu myrkyttämästä ja metallittomasta elintarvikelaatuisesta silikonista ja ne voi tiskata joko käsin tai astianpesukoneen yläkorissa.  Omasta mielestäni nämä on helppo pestä. Pillimukiin verrattuna noin tuhat kertaa helpommat.

Välipalapussin korkki sopii kaupan smoothie ym. pusseihin ja uudellentäytettäviin pusseihin, joissa on kierrekorkki. Kaiken muun hyvän lisäksi "jarrupala" on hellävarainen hampaille ja varmasti mukavamman tuntuinen suussa kuin pussien omat kovat suukappaleet. Yksikän korkki ei meillä ole mennyt rikki ja ne ovat säilyneet ahkerasta käytöstä huolimatta uudenveroisina jo kuukausia.

Pakettissa on kolme korkkia. 

Pakettissa on kolme korkkia. 

Ajattelin sitten vielä huvikseni ja rohkeudenpuuskassa kokeilla, että joko meidän juuri 1,5-vuotta täyttäneeltä sujuisi homma ilman korkkia. Mmmm, emme luovu korkeista vieläkään.

Olet näppärä. Muttet vielä ihan niin näppärä.  

Olet näppärä. Muttet vielä ihan niin näppärä.  

Ipanainen, jolta siis korkitkin sain, lupasi että saan arpoa viisi pakettia korkkeja teille. Kolme pakettia arvotaan täällä blogissa, kaksi Instagramin puolella. Maksimoi mahdollisuutesi ja osallistu molempiin arvontoihin.

Blogin puolella osallistuessasi muista jättää jokin yhteystieto viestisi perään. Ei kevätjuhlaliikkeitä, ihan pelkällä nimenhuutotekniikalla mennään. Kommettia alle ja tiistaina 2.8.2016 laitetaan arpakone hyrräämään klo 18.

Jos arpaonni ei suosi, korkkeja voi myös ostaa Ipanaiselta 14€ hintaan täältä.  

Vauvan riisikakut

Vauvan riisikakut

Vauvan kvinoapihvit

Vauvan kvinoapihvit