Simppeli sormiruokakeittiö on yhden naisen ja kolmen lapsen kokoinen matka lapsentahtiseen ja monipuoliseen ravitsemukseen sormiruokailun avulla.

Blogin lisäksi Simppeli sormiruokakeittiö on FaceBookissa toimiva aktiivinen ja jatkuvasti kasvava sormiruokailun vertaistukiyhteisö. Simppeli sormiruokakeittiö löytyy Instagramin lisäksi myös kirjakauppojen hyllystä Simppeliä sormiruokailua -teoksen muodossa.

Simppeli sormiruokakeittiö tarjoilee nimensä mukaisesti simppeleitä, niin vauvoille, pikkulapsille kuin koko perheellekin sopivia reseptejä, sekä vinkkejä sormiruokailuun. Simppelissä eletään myös perhearkea ja siinä sivussa jaetaan vertaistukea suurella kauhalla. 

Simppeli on tykätty ja erittäin luettu resepti/perheblogi, jossa ruuan lisäksi käsitellään kaikenlaisia lapsiperheisiin liittyviä teemoja.  
Blogilla on uniikkeja kävijöitä viikkotasolla 10 - 25 000.
Sivunäyttöjä kertyy kuukausittain pitkälti yli 100 000. 

Yhteistyötä Simppelin kanssa? 
Kyllä, kiitos! Teen kaupallisia yhteistöitä sellaisten yritysten kanssa, joiden arvot ovat kohdillaan.
Minut voi myös pitämään luentoja sormiruokailusta. 
Laita viestiä: ollila.marjut(at)gmail.com

Koska pyöritän tätä hommaa työkseni ja hoidan hommani aina ammattimaisesti, en valitettavasti voi tehdä töitä yrityksellesi sormiruokapalkalla. Lapseni eivät myöskään saa vatsojaan täyteen, jos saan tehdystä työstä takataskuuni pelkkää näkyvyyttä. 
Kiitos, kun ymmärrät tämän <3


Blogin kirjoittaja on 80-luvulla syntynyt turkulainen tradenomi, ja aika tavallinen kotikokki, joka nauttii uusien, iisien reseptien keksimisestä sekä monipuolisen kotiruoan valmistamisesta sormiruokamuodossa.

 

Simppeliä sormiruokaa teräville tyypeille.

Kaikki reseptit ovat Marjut Ollilan omia,
ellei muuta ole mainittu.