Vauvan maitojäätelö

Vauvan maitojäätelö

Paljon tämän simppelimmäksi on vaikea pistää. Eikä idea ole edes omani, herranjestas! Mutta laitetaan tämäkin nyt tänne muistiin, jos tästä olisi jollekin hammaskipuiselle tai helteiden uuvuttamalle vauvalle iloa. 

Jos kuitenkin haluat alkaa hifistellä, tai lapsesi kaipaa vaihtelua, maidon sekaan voi laittaa vaikka pilkottuja, tuoreita kotimaisia marjoja. Myös kotimaiset pakastemarjat käyvät, kunhan et anna niiden välissä sulaa. 

Mikäli valmistat näitä sormiruokailijallesi jostain muusta maidosta kuin äidinmaidosta tai korvikkeesta, varmista ensin, että ko. maito sopii iän puolesta lapsellesi. 

Mehujäämuotteja löytyy lähes jokaisesta isommasta marketista ainakin näin kesäaikaan. Lastentarvikeosastolta voi myös saada erityisesti vauvojen käteen sopivia pikkuruisia muotteja. 

Kuvassa on pikkuruinen Iris viime kesältä. Ikää taitaa olla nippanappa 5kk. Tämä oli aikoa tapa, jolla hän suostui äidinmaitoa ottamaan muualtakin kuin suoraan lähteestä. Pääsin siis kipaisemaan itsekseni ruokakauppaan näiden tissijätskien turvin! 

Vauvan ahvenpihvit

Vauvan ahvenpihvit

Vauvan linssipihvit

Vauvan linssipihvit