Vauvan perunasalaatti

Vauvan perunasalaatti

Juhannus! Varhaisperunat! Ja perunasalaatti! 

Tämä on melkein sama resepti, kuin se, jolla joskus tuhansia vuosia sitten sijoituin ainakin kymmenen parhaan joukkoon jomman kumman iltapäivälehden reseptikilpailussa, jonka tuomarina oli "Kokki Kolmonen"! Vakuutinko nyt viimesenkin epäilijän erinomaisuudestani? Aikuisten versioon tulisi lisäksi suolakurkkuja ja hiukan suolaa, ja sinappia reilummin.

Ja jos tämän haluaa tehdä varhaisperunoista, ja niiden käyttöön liittyvät suositukset mietityttävät, luehan tämä aikaisempi postaukseni. Hyvää tulee myös vanhoista potuista. Silloin kannattaa valita kiinteä lajike.

Tämä perunasalaatti käy yli 10kk ikäisille sormiruokailijoille, koska se sisältää kermaviiliä. Yli viisikuiselle sopivan version saat, kun käytät kasvipohjaista jogurttia tai fraichea. Tsekkaa esim. Oatlyn kaurafraiche ja Alpron maustamaton soijajogu Go on. 

Vauvan grillitomaatit

Vauvan grillitomaatit

Kuuma (varhais)peruna

Kuuma (varhais)peruna