Vauvan grillitomaatit

Vauvan grillitomaatit

Grilli kuumaksi sormiruokailijaa varten, sillä Simppeli on keksinyt jälleen pyörän uudelleen. Vauvalle voi valmistaa mehukkaita tomaatteja grillissä. Älä käräytä, koska vauvojen ruoille ei niin tietenkään saa tehdä.

  Minä nappasin grillistä tulleista tomaateista kuoret pois, irtosivat niin hyvin kokonaisina ja olen tunnetusti aika hysteeristä sorttia.

 

Ps. Kyllä, kyllä. Grilli on ihan räjähtänyt. Kutsun sitä sitkeästi luonnon taideteokseksi ja kieltäydyn myöntämästä, että minä itse olen saanut aikaiseksi tämän ruosteen ja rasvan liiton jättämällä grillin pesemättömänä rantaan, jossa merivesi on saanut hivellä sen kylkiä. Ehkä jossain toisessa elämässä löydän ekologisen ja tehokkaan puhdistusaineen, joka oikeasti irrottaa palaneen rasvan ilman jumalatonta hinkuttamisen tarvetta. Tai ostan uuden grillin. Sellaisen tolkuttoman ison, jonka puhdistamiseen kuluu puoli iltaa ja joka vie huomattavan ison osan mökin postimerkin kokoisesta terassista. Ehkä siirrymme grillaamaan makkaramme nuotiolle.

Vauvan linssipihvit

Vauvan linssipihvit

Vauvan perunasalaatti

Vauvan perunasalaatti