Vauvan porkkanalätyt

Vauvan porkkanalätyt

Kolmas kerta toden sanoo! Tässä on tullut kokkailtua parina päivänä ihan hirveitä lättyjä. Lapset ovat kohteliaasti maistaneet, mutta lisää ei todellakaan ole pyydetty. En suosittele kokeilemaan esimerkiksi pinaatin, basilikan ja silakan yhdistelmää. Oli aika jänniä. Mitä hittoa oikein mahdoin ajatella kun edes kokeilin?

Mutta näistä sormiruokailijan porkkanalätyistä tuli kertaheitolla hitti! Otin vähän mallia porkkanakakusta. Hyviä! Niin hyviä! Puolet meni jo välipalaksi taaperolle. Eskarille varmaan pitää paistella oma erä.

Taikina on, ja saakin olla aikas löysää. Hiukan kuin löysän puuron ja vellin risteytystä. Taikina nostellaan pellille ruokalusikalla. Suuremmin nämä eivät paistaessa leviä, joten melko vierekkäin voit nämä asetella, jolloin saatat selvitä yhdellä paistokerralla. Itse olen niin huono sihtaamaan, että paistoin suosiolla kahdessa erässä. 

Pakastamista en ole vielä ehtinyt testata, mutta vahva "Kyllä voi pakastaa" -ääni lähtee tässä jo etukäteen. Leivinpaperia kerrosten väliin etteivät tartu toisiinsa kiinni. 

Vauvan porkkanalätyt

Vauvan porkkanalätyt

Sormiruokailijan hedelmäinen halloween

Sormiruokailijan hedelmäinen halloween

Taaperon tuhdit kurpitsasämpylät

Taaperon tuhdit kurpitsasämpylät