Sormiruokamuija palveluksessanne Lapsimessuilla 20.-22.4.2018 + lippuarvonta

Sormiruokamuija palveluksessanne Lapsimessuilla 20.-22.4.2018 + lippuarvonta

Yhteistyössä Messukeskus sekä mainitut yritykset.

Lapsimessutärppejä vailla? Ei syytä lähteä tätä edemmäs nettiä kalaan!

Minä olen tunkenut nenäni Lapsimessuhulinaan jo etukäteen teidän puolestanne!

Tulen messuviikonlopun perjantain ja lauantain toimimaan Lapsimessujen virallisen epävirallisena vinkkinaisena, ja pääsette matkassani seuraamaan messuja sellaisina, kuin minä ne tulen näkemään. 

Olen nuuskinut messuohjelman ja valinnut sieltä teille etukäteen aiheita, joiden uskon kiinnostavan.  Vinkkeihin ja tärppeihin pääsee käsiksi etukäteen ja varsinkin messuviikonloppuna Simppelin sormiruokakeittiön Instagram-tilillä, ja tarkemmin InstaStoryssa. Jos tuo storyominaisuus on vielä tuntematon, näin löydät sen:  

instagram simppeli

Ruoka, lapsentahtisuus, askarteluhommat sekä hauskoja esityksiä löytyy listalta ainakin. Kurkkaa siis kyseisen messupäivän aamuna vinkit siitä, mihin minä ainakin menen (tai menisin, jos aikataulu antaa myöden, kaikkialle en ehkä ehdi.)

Lisäksi olen valinnut kymmenen yritystä, joiden tuotteisiin ja palveluihin olen etukäteen tutustunut. Luvassa on luonnonkosmetiikkaa, leluja, vaatteita ja lapsiarkeen sopivia palveluita ainakin :) Osa yrityksistä on yhteistyökumppaneita menneeltä vuodelta, loput aivan uusia tuttavuuksia minullekin, ehkä teillekin. Yhteistä kaikille yrityksille on se, että heillä on hyvä meno ja arvot kohdillaan. Valinnan tekeminen oli vaikeaa, sillä messuille on tulossa niin mieletön kattaus upeita tyyppejä! 
 

Viikonloppuna Instastoryn puolella esittelin jo hiukan muutaman yhteistyöyrityksen "messutuotteita", joita olen etukäteen testiin pyytänyt. Loput pääsevät esittelyyn tällä viikolla.
Yhdessä näiden valitsemieni yritysten kanssa olemme järjestäneet teille myös kivan yllärin. Ja tähän voi päästä kiinni vaikka ei messuille ehtisikään:

Messujen jälkeisellä viikolla arvon heiltä ison jättipotin lahjakorttien ja tuotepalkintojen muodossa, arvo pitkälti yli 600€. Osallistumisohjeet saatte myöhemmin, seuratkaa Simppelin Instaa, sillä paikka tulee olemaan tuo. 

Mutta sitä ennen: 
Alkakaahan tältä istumalta seurata näitä, jos ette jo niin tee
(Lisäksi se on ehto myöhemmin arvontaan osallistumiselle): 

Kotto
Weleda
Aarrekid
Uskalla Auttaa -koulutuspalvelut
Arksie
Ipanainen
Ek for Kids
Adlibris
YO ZEN
LeikkienTulen olemaan messuilla paikalla Filipin kanssa siis perjantaina ja lauantaina. Tulkaa vetämään hihasta! Varmimmin minut ja varsikin pikku-Fifin voi nähdä Neuvolalavalla lauantaina klo 16:30 kertomassa sormiruokailusta. Ennen tuota esiintymistä olemme Ipanaisen osastolla (6m30) klo 15-16 ja esiintymisen jälkeen Adlibriksen osastolla (6m48) klo 17.15-18.

Näiden lisäksi hihan saa helposti vedettäväksi lauantaina klo 12:00, kun  otetaan Simppelin Valtavin Luokkakuva jossain siellä messujen seinien sisäpuolella. Paikan tarkennan tapahtumaan vielä lähemmin. Paikalle saapuville on luvassa aivan uunituore Simppelin sormiruokakeittiön rintanappi, josta voitte jatkossa bongailla muut simppeliläiset. Tämän jälkeen ei ole enää tarvetta survoa parsakaalia napinläpeen!

 

Ja jotta tämä postaus olisi vielä entistä sekavampi, heitetään vielä tämä: 

Mistä te tahdotte lauantaina kuulla minun Lapsimessujen Neuvolalavalla puhuvan?
Minua haastattelee kustannustoimittajani Kaisa, joten luontevinta olisi varmaan että laitatte alle kysymyksiä. 

*LIPUT ON ARVOTTU: Onnea Ritu, Satu ja Reetta! Olen laittanut teille liput sähköpostiin*

Kiskaistaanpa vielä arvontapöksyt jalkaan: 
Kolmelle kommentoineelle lähtee messulippu sähköisenä versiona. Pidä siis huoli, että saan sinut jostain kiinni. Tiedän, että kommenttikenttään voi jättää sähköpostiosoitteen, mutta valitettavasti en pääse niihin kiinni. Kuulemma ei ole vika vaan ominaisuus :D
Läpinäkyvyyden nimissä avaan yhteistyökuviota tarkemmin: 
Teen Messukeskuksen piikkiin kaupallisena yhteistyönä raporttia messujen tarjonnasta yleisesti. Noiden valitsemieni yritysten kohdalla kyse on puhtaasti siitä, että olen itse heidät valinnut. Yhteistyöstä heidän kanssaan en siis saa muuta palkkiota kuin sen, että testaamani tuotteet jäävät minulle, jos heiltä jotain olen testiin saanut. 
Messukeskus ei ole mukana arvonnassa. 

Ruutujen välisestä ystävyydestä

Ruutujen välisestä ystävyydestä

Simppeli ❤ Vauva + euron Vauva- ja Meidän perhe -lehdet

Simppeli ❤ Vauva + euron Vauva- ja Meidän perhe -lehdet