#ompputempaus eli hyvä omena etsii kotia.

#ompputempaus eli hyvä omena etsii kotia.

Ahh! Miten ihanaa on törmätä omassa ryhmässään ihmisiin, jotka ovat valmiita antamaan omastaan ja vastustavat ruokahävikkiä. 

Tänään yksi ryhmäläinen huhuili, että hänellä on liikaa omppuja, ja niitä saisi tulla ilmaiseksi hakemaan. Päässäni syttyi kerrankin lamppu, ja päätin tehdä ompputempauksen!

Simppelin FB-ryhmässä on nyt ketju, jonne omenapuiden ylituotannon alle hautautuva saa laittaa ilmoituksen mitä omenaa, missä noin suurinpiirtein ja koska olisi tarjolla. Tarkemmat osoitteet ym. omenan tarjoaja ja tarvitseva vaihtavat yksityisviestein. 

Mahtavaa! Omenat pääsevät käyttöön eivätkä mene haaskuun. Raha ei vaihda tässä tempauksessa omistajaa, mutta kiitoksia on luvassa takuulla. Ja sormiruokailijatkin pääsevät nauttimaan syysherkuista. 

Tiedä vaikka omenoiden avustuksella löytyisi uusia kavereita.. 

Jos satut olemaan Instassa ja tempauksessa olet jollain tavalla mukana, jaa ihmeessä kuva tagilla #ompputempaus ja merkitse @simppeli_sormiruokakeittio siihen. Kurvaan heti paikalle ihastelemaan!

Ja saa ompputempauksessa laittaa jakoon muutakin! Keskusteluissa on jo vilahdelleet luumut, loppukesän viimeiset mustaherukat sekä hillatkin. 

Nam! 

Vauvan luumuleipä

Vauvan luumuleipä

Kun teimme omenalastuja, emmekä suosittele niitä pienille.

Kun teimme omenalastuja, emmekä suosittele niitä pienille.