#simppeli25000 + kilpailu

#simppeli25000 + kilpailu

Kaupallinen yhteistyö
Yhteistyössä Verkkokauppa.com

Mitä yhteistä on Simppelin sormiruokakeittiön FB-ryhmällä ja Verkkokauppa.comilla sekä luvuilla 25 000 ja 250? 

Jos jaksat sitkeästi lukea, asia selviää kyllä. Tarina tulee olemaan pitkä, polveileva, muttei puuduttava! Huuuhh, kädet tärisee, oon niin innoissani!!

Aloitetaan, mistäpä muustakaan kuin, turkulaisuudesta!

Minä olen turkulainen. Tämä turkulaisuuteni velvoittaa minut aina sopivan paikan tullen kevyesti naljailemaan naapurikaupungillemme Raisiolle. Esimerkiksi siten, että Raison parasta ravintolaa kysyttäessä vastaan tietysti "Ikea". Mutta naureskelu on hyväntahtoista! Sillä onhan Raisio aivan ihana kaupunki, eikä vähiten siksi, että se sijaitsee aivan Suomen upeimman kaupungin, Turun, kupeessa. 

Miksi horisen teille Raisiosta, Verkkokauppa.comista ja erilaisista luvuista?

Koska! Arvatkaapa kumman väkiluku on suurempi, Raision vai Simppelin sormiruokakeittiön FB-ryhmän?

KYLLÄ!

Simppeliläisiä on nyt juuri tällä päivämäärällä 25 000 ja raisiolaisia väestörekisterin mukaan 24 506 (luku on keväältä 2014, mutta en ole kuullut kenenkään sittemmin sinne muuttaneen).

25000 jäsentä alle 1,5  vuodessa!

Onhan tällaista hetkeä juhlistettava! Suuresti ja ehdottomasti teidän kanssanne. Ja kun haluaa järjestää jotain suurta, on hyvä ottaa mukaan iso kaveri. Esimerkiksi sellainen, jolla on valikoimissaan yli 50 000 tuotetta, ja jolla on kolme jättimyymälää sekä Suomen tunnetuin ja vierailluin vähittäiskauppa netissä:

Simppelin jättiläiskaveri eli tuttavallisesti Verkkis.

Simppelin jättiläiskaveri eli tuttavallisesti Verkkis.

Päätimme Verkkokauppa.comin kanssa järjestää Simppelin historian suurimman kilpailun teemalla "Suuri on kaunista".  Voi hyvä luoja miten ihana ja suuri siitä tulikaan!

Kuulinko jonkun huudahtavan, että kakista nyt sormiruokamuija jo ulos, että mitä tässä voi voittaa?!!  Ei mitään ihan pientä, vaan minun ja Iriksen suunnitteleman paketin, jonka kokoamiseen saimme Verkkokauppa.comilta vapaat kädet, ja joka kulkee mahtipontisesti (ja perustellusti niin, tulet huomaamaan) nimellä:

SimppeliSuperpaketti25000 

Luvassa on siis parhaat tärpit Verkkikseltä sormiruokailijaa ajatellen.
 

Tuumasta toimeen! Lähdimme Iriksen kanssa Verkkokauppa.comin Helsingin myymälään tsekkaamaan valikoimia ja kokoamaan pakettia.

"Morjens!" sano komiat toisilleen! Nyt mennään!

"Morjens!" sano komiat toisilleen! Nyt mennään!

Tämä oli ensimmäinen vierailuni fyysiseen Verkkokauppa-putiikkiin. Hetki meni suu auki seistessä. Ai täällä on niinku mm. kaikkea!

Ja kun minä vielä seisoin tumput suorina ja huuli pyöreänä miettien mistä kulmasta tilannetta tulisi lähestyä, Iris alkoi jo hommiin. Hän bongasi hyllyistä kotoa tuttuja tuotteita ja alkoi tarmokkaasti lapata niitä ostoskoriin.

"Nää minu!" 

"Nää minu!" 

Aivan ensimmäisinä "Sormiruokailijan superpakettiin" pääsivät siis EzPz Happy Mat ja Aventin pillimuki. Molemmat ovat meidän sormiruokailijan luottotuotteita.

Voittajan paketista tulee löytymään harmaa EzPz, pillimukin väriksi saa valita jo pinkin tai sinisen.

Lämmittelykierros tehty. Hyvä alku. Mitäs sitten? Valtaistuin tietenkin! Lähdimme koeistumaan Milla ja Måns -merkkisen syöttötuolin.

"Ai tässä vain kuivaharjoitellaan.."

"Ai tässä vain kuivaharjoitellaan.."

Tuolissa ei ollut Iriksen mukaan vikana muuta kuin se, että siinä ei voinut juosta ympäri kauppaa. Eikä tarjoilu pelannut riittävän ripeästi.  Tälleen aikuisen näkökulmasta tuoli on oikein pätevän oloinen: tukeva, helppo pestä, tarjottimen saa irti. Tämä lähtee pakettiin!

Lähdimme seuraavaksi etsimään tarvikkeita sotkun minimoimiseksi. Ja löysimme tällaiset: 

verkkokauppa.com sormiruokailu

Ylärivillä on pöytätabletti, joka pysyy paikallaan tarrakiinnityksen avulla.

Alarivillä on konepesun kestävä, iso ruokailuessu ja viimeisenä vielä lattiasuoja.

Vauhti alkoi tässä vaiheessa metrin mittaisella assistentillani kiihtyä niin huikeaksi, että päätimme pitää pienen tauon kahvilassa. Iris tilasi "mnuutin".


Virkistäytymisen jälkeen jatkoimme kierrosta, mutta hävikkiä minimoidaksemme nappasimme näyttelytilasta lainaan rattaat. 

"Viekää minut sinne missä parsakaalini on...."

"Viekää minut sinne missä parsakaalini on...."

Kävin listaa päässäni läpi: ruokailualusta, muki, syöttötuoli, essu, pöytäalusta ja lattiasuoja... Mitä vielä. Hah! Kaikki mikä menee sisään, tulee joskus ulos, eikö! :D Joten on sitä nyt potta oltava! Voittaja saa valita värin. 

Paketti alkoi olla pakkaamista vaille valmis. Mutta sitten päästiin vielä viimeisen kysymysen kohdalle:

Millä ne sormiruuat saadaan kaupasta kotiin? 

Iriksellä on vastaus valmiina:

Lastataan ostokset tietenkin kärryihin! 

Voi näihin lapsenkin laittaa. Tavarakoriin mahtuu sitten vielä hiukan eväitäkin. 

Pakettiin siis oikeasti sujahtavat vielä nämä Milla & Måns SoMa -matkarattaat! Ihanat pikkukärryt, jotka menevät lentokoneessa käsimatkatavarana ja sujahtavat auton takakonttiin nököttämään todella sulavasti. Me aiotaan ostaa nämä meille. Sen verran kovasti ihastuin!

Ja jos joku ei vielä tässä kohtaa arvannut miten luku 250 liittyy tähän kaikkeen, niin tässä se tulee: 

KILPAILUPAKETIN ARVO ON 250€!!!

Nyt ehkä ymmärrätte miksi minun on ollut melkoisen vaikea pysytellä housuissani, kun olen odottanut saavani julkistaa tämän kilpailun :D

Ja näin pääset kisaamaan:

OSALLISTUMISOHJEET: 

Tällä kertaa ei arvota, nyt kilpaillaan ja äänestetään. Lopullisen voittajan tulee valitsemaan Simppeli-yhteisö. Musta oli paljon hauskempi ajatus se, että yhdessä päätetään kuka voittaa, kuin että blogin kommettiosiosta arpoisin yhden sadoista "Mukana!"- kommentin voittajaksi. 

Homma menee näin: 

Kerro blogin kommenttiboksiin (huom!!!)  torstaihin (27.4.) klo 12  mennessä miksi sinun tulisi voittaa SimppeliSuperpaketti25000. Muista aivan ehdottomasti liittää mukaan yhteystietosi.


Minä ja Simppelin moderaattorit suoritamme esikarsinnan ja valitsemme kilpailuun kymmenen osallistujaa tuolta kommettiosastosta, siis. Näiden kymmenen valitun kommenteista otan kuvakaappaukset ja jaan ne Simppelin FB-ryhmässä. Tulen tagaamaan kilpailijat äänestyspostaukseen FB:ssä. Eli nimesi tulee olemaan siis esillä siellä. Ihan vain sivuhuomautuksena.

Torstaina (27.4) aletaan äänestää. Ja tuo siis tapahtuu FB:n puolella.

Eniten tykkäyksiä lauantaihin 29.4. klo 21 mennessä saanut osallistuja on voittaja :)

Nyt ei kannata säästellä sanoja! Onnea matkaan!
 

Vauvan (vegaaninen) omenapannari

Vauvan (vegaaninen) omenapannari

Vauvan pähkinäpatongit

Vauvan pähkinäpatongit