Taaperon keksikakku

Taaperon keksikakku

Onkohan sormiruokamaailma valmis tähän.. Simppeli testaa! Nimittäin noin kuusikymmentä reseptiä myöhemmin on tullut aika käyttää toinen ruokalusikallinen sokeria! Ensimmäinen meni ketsuppiin.  

Ei. Simppeli ei ala sokerikuorruttamaan reseptejään. Tämä on tällainen hövelin tyypin juhlaresepti ;) 

Olen melkoisen laiska ja kehno kakkukokki, joten usein turvaudun kauralastuista koottuihin kakkusiin. Taaperomme 1,5-vuotisjuhlien kunniaksi tein hiukan maltillisemman kakun, ilman kiloa sokeria ja voita. Mutta pikkuisen ensiksi mainittua silti. Ilman sitä en olevinaan saanut koostumuksesta, tai mausta, oikeaa. 

Taikinasta tulee kolme keksiä, jokaisen halkaisija on n. 10 cm. Tästä riittää taaperon kavereillekin siis.

Marjojen keräämisen piti muuten olla sellainen idyllinen hetki yhdessä tytär Taaperon kanssa, mutta rehellisyyden nimissä tulen odottamaan vähintään muutaman mökkireissun (tai vuoden, ehkä kaksi) ennen kuin ryhdyn siihen puuhaan hänen kanssaan toisen kerran. Muksu varasti kupista marjat, kiipesi puuhun ja jäi sinne nutustaan kiinni, lopuksi vielä poistettiin punkki. Kaikki tämä kymmenessä minuutissa :D

Making memories ja silleen :) 

Onnea Iris, 1,5-vuotias tulisieluinen mussukkani <3

 

 

Vauvan kvinoapihvit

Vauvan kvinoapihvit

Vauvan viikunakeksit

Vauvan viikunakeksit