Simppelin vauhdikas syksy "kulissien takana"

Tämä syksy on ollut ihan mieletön. Olen blogin kanssa löytänyt paikkoihin, joihin päätymisestä en vielä kesällä olisi osannut unelmoidakaan.

Välillä on vaikea itsekin uskoa, että mitä kaikkea tässä on tullut nähtyä, joten kokoan syksyn jutut tähän yhteen postaukseen. 

Lokakuussa Simppeli sormiruokakeittiö pääsi kisaamaan The Blog Awardseihin mustana hevosena kategoriaan "Yleisön suosikki". Jo pelkkä ehdokkuus oli aivan järjetön kunnia, eikä vähiten siksi, että blogi ei ole vielä edes taaperoiässä. Lähdin gaalaan hihittämään ja yritin karistaa pois fiiliksen, että "Mitä MINÄ nyt siellä teen, mähän oon vähän kuin joku vale-bloggaaja kaikkien niiden suurten nimien rinnalla siellä." 

Kilpailussa Simppeli sijoittui top kolmoseen. Oli aivan hurja fiilis nähdä oma naama gaalassa isolla ruudulla. Jos olisin saanut päättää, siellä olisi ollut Simppeliyhteisön kaikkien jäsenten nassut rivissä. Ilman FB-ryhmää tämän blogin pitäminen olisi paljon yksinäisempää puuhaa.

Haluan tässä vielä kiittää kaikkia Simppeliä tuossa kisassa äänestäneitä. Erityiskiitos avecilleni Saralle, joka on blogin tekninen tuki ja tässä asiassa sekä vasen että oikea käteni. 

Minä ja Sara

Minä ja Sara

Lokakuussa pääsin vetämään myös kaksi sormiruokailutuokiota. Ensimmäinen oli Koivulan MLL:n perhekahvilassa ja toinen Mammakeitaan järjestämä sormiruokailuilta, jossa olin toisena puhujana. Molemmissa tuokioissa tuvat olivat melkoisen täynnä ja keskustelu kävi vilkkaana. Tällaisiin tilaisuuksiin minua saa pyytää (pientä korvausta vastaan) puhumaan, tulen tosi mielelläni. 

Marraskuu ei kyllä jäänyt kakkoseksi lokakuuhun verrattuna! 

Simppeli pääsi nimittäin mukaan Varjoawardseihin, eli bloggaajien omaan palkintogaalaan ja pikkujouluihin, jossa jokainen arpa niin sanotusti voitti. Kaikki bloggaajat palkittiin ja jokainen esitti asiaankuuluvasti yllättynyttä, vaan ei kainoa. 

Kiitokset tässäkin vielä sponsoreille herkuista, juomista ja erittäin asiallisista lahjakassin sisällöistä. Kuva: Eino Nurmisto

Kiitokset tässäkin vielä sponsoreille herkuista, juomista ja erittäin asiallisista lahjakassin sisällöistä. Kuva: Eino Nurmisto

Kuvasta tosiaan kiitos Eino Nurmistolle osoitteeseen tamankylanhomopoika.fi Ei ole helppo tehtävä saada musta otettua kuvaa, jossa ei näytä urpolta, mutta tätähän varten meillä on nämä ammattilaiset! 

Simppeli sai kunnian tulla valituksi "Vuoden pilttipiiriksi" saatesanoin "..räjäytti aikoinaan interwebin ja perusti oman, rennomman sormiruokayhteisön."

varjoawards

Juhlat olivat kyllä niin mahdottoman huolella valmistellut, ja tarjoilut aivan mahtavat, kiitos lukuisille sponsoreille ja erityisesti bileiden järjestäjille. Gaalatunnelmia voi lukea vaikkapa bileiden pääjärjestäjän Lauran Mamma rimpuilee -blogista, Lähiömutsin tai Asikaisen -blogeista. 

Marraskuussa oltiin koko perhe mukana Meidän perhe -lehden jutussa, jossa käsiteltiin perheiden erilaisia kaupassakäyntitapoja. Me kuulumme niihin, jotka ravaavat kaupassa päivittäin. Jutun voit lukea alta: 

meidän perhe simppeli sormiruokakeittiö
Simppeli sormiruokamuija ja kotijoukot.

Simppeli sormiruokamuija ja kotijoukot.

Vaikka me kaupassa käymisestä tykätäänkin, ja lapset useimmiten jaksavat nämä reissut hienosti, odottavatkin niitä, niin kieltämättä aloin miettiä olisiko joskus kannattavaa hiukan suunnitella etukäteen. Tästä tuleekin oma postauksensa myöhemmin tässä kuussa. 

Joko alkaa naama kyllästyttää!? Älkää nyt vielä. Pariin paikkaan sain pääni vielä tungettua. 

Laitetaan tähän väliin video, jonka kaverini ja Simppelin jäsen Satu kävi viime viikolla kuvaamassa osana opintojaan. 

On se vaan aina yhtä merkillistä kuulla oma äänensä. 

Kohta tämä tykitys loppuu, lupaan! 

Viimeisimpänä Turun Sanomat halusi tehdä jutun sormiruokailusta. Hermostuksissani jynssäsin mm. liesituulettimen ja kiillotin leivänpaahtimen. Niitä ei nyt silti tällä kertaa kuvattu, kumma juttu. 

 

Meidän Iris!

Meidän Iris!

Jutun pääsee lukemaan myös täältä.

Sellainen syksy! Melkoista! Ei ehkä ihme, että kämppä on räjähtänyt, sormiruokailu tulee uniinkin ja kyllä tässä kieltämättä myös hymyilyttää. Sormiruokailun ilosanomaa on kiva levittää. Lainkaan ei myöskään haittaa se, että virttyneet verskat saa toisinaan hyvällä syyllä vaihtaa johonkin juhlavampaan ja pääsee poistumaan kotoa lipittämään punkkua. 

Kiitos kaikille Simppelissä mukana oleville. Ensi kuussa vietetään synttäreitä, kun Simppeli täyttää vuoden. Niin ne vauvat kasvavat <3

 

 

Tuotetestaus: Prisma kauppakassi

Tuotetestaus: Prisma kauppakassi

Vauvan kasvispihvit

Vauvan kasvispihvit