Vauvan jauheliha-couscouspötköt

Vauvan jauheliha-couscouspötköt

Nämä jauhelihapötköt ovat pehmoisia ja sisältävät kaikkea kivaa: palsternakkaa, porkkanaa ja kukkakaalia sekä tomaattia. Munaa näissä ei ole, eivätkä ne sitä mielestäni lainakaan  kaipaakaan, vaikka suoraan uunista tulleina nämä ovat hiukan herkkiä hajoamaan. Anna näiden siis jäähtyä hieman ennen kuin alat siirtää näistä pakastusrasiaan. Ja muista laittaa jokaisen kerroksen väliin vaikka leivinpaperia, jotteivat pötköt tartu toisiinsa. 

Joskus olen saanut munattomista pötkylöistä hiukan, ei nyt sitkeitä, mutta kumisia. Näissä ei ole sitä ongelmaa, siitä pitää huolen varmaankin tuo kukkakaalisose. 

vauvan lihapötkö liha sormiruokailu
Vauvan munattomat vohvelit

Vauvan munattomat vohvelit

Sormiruokailijan hedelmäinen halloween

Sormiruokailijan hedelmäinen halloween