Vauvan smoothie

Vauvan smoothie

Sormiruokailla voi myös pillillä! Tässä Iris, 13kk, näyttää miten suurella hartaudella ja keskittymisellä aamupalan voi nauttia.

Surautimme aamulla smoothien, koska rehellisyyden nimissä on myönnettävä, että en muistanut eilen käydä edes siellä lähikaupassa. Leipä oli loppu, jogurtti syöty ja kaurahiutaleet loppuivat jo viime viikolla. Eipä siinä mitään! Suurin osa sormiruokaresepteistäni syntyy muutenkin usein pakon edessä: joko kaapissa on kolmea eri ainetta ja niistä pitää mielikuvituksen avulla loihtia jotain, tai sitten ongelma on päinvastainen ja kuiva-ainekaapista on saatava tavaraa hyötykäyttöön ennen päiväyksien umpeutumista tai jääkaappia raivatessa löyty jotain, josta idea lähtee.

Smoothie teki kauppansa. Sitä tuli kaksi annosta. Suosittelen käyttämään molemmat annokset valmistuspäivänä tai  laittamaan yli jääneen osan pakkaseen uudelleentäytettävässä smoothiepussissa. Itse en pusseja ole koskaan käyttänyt, mutta kaverit ovat kehuneet. Pitäisi tilata jostain ja tehdä tänne juttu niistä. Kaupan valmiit smoothiepussit ovat tosi käteviä, mutta pidemmän päälle ne tulevat tyyriiksi. Roskamäärästä nyt puhumattakaan. 

Vauvan banaani-marjamuffinsit

Vauvan banaani-marjamuffinsit

Vauvan ketsuppi

Vauvan ketsuppi