Pikkuisen parempi rintanappi

Pikkuisen parempi rintanappi

Yhteistyössä Designia Group *

Parsakaalia on hirmu vaikea tunkea napinläpeen. 

Siihen lopputulokseen tulimme Simppelin sormiruokakeittiön FB-ryhmässä, kun mietimme kuinka tunnistaisimme toiset simppelistit huhtikuun Lapsimessuilla, ja muulloinkin. Pohdimme myös salaisen kädenpuristuksen lanseeramista, mutta joku muistutti, että vanhemmalla harvoin on yhtään kättä vapaana, jolla heilutella. 

Onneksi tähänkin ongelmaan on keksitty ratkaisu jo 1700-luvulla. RINTANAPPI!

Oikeasti! Niin pitkät perinteet rintanapilla (eli rintamerkillä, eli kampanjanapilla eli kampanjamerkillä) on. 

Minä sain idean kuitenkin vasta vuonna 2018 ja eräänä tiistaina kun Lapsimessujen ekaan päivään oli aikaa kolme päivää. 

Google laulamaan. 

Pikaisen surffaus- ja soittokierroksen jälkeen käteen jäivät nämä kaksi tietoa: 
Toimitusajat pari viikkoa minimissään. 
Minimitilausmäärät useamman sadan kappaleen verran. 


Mikä ihme voi kestää parissa rintanapissa niin kauan! No se, että tuotanto tapahtuu monesti aivan muualla kuin Suomessa. Parinsadan rintanapin erä voi olla turhan pieni ja vähintään sen saaminen maailman toiselta laidalta tänne kestää. Googlettelin hiukan lisää uteliaisuuttani, ja löysin tämän jutun siitä, miten vuoden 2012 presidenttiehdokkaatkin tilailivat kampanjamatskunsa muualta kuin kotimaisilta tekijöiltä. Eikö Suomessa sitten kukaan valmista esimerkiksi juuri rintanappeja? 

Ei voi olla!

Eikä muuten ole. 

Muutama vimmattu klikkaus lisää, ja siinä se oli: yritys, joka valmistaa rintanapit Suomessa. Ja vieläpä niinkin monimutkaisen osoitteen takana kuin: rintanappi.fi, voitteko uskoa :D

kuva: rintanappi.fi

kuva: rintanappi.fi

Päätin soittaa, vaikka olinkin jo valmistautunut kuulemaan, että muutaman päivän varoajalla napit jäävät haaveiksi vaikka tuotanto tapahtuu niinkin eksoottisessa paikassa kuin Espoo. 

Tälläkään kertaa pessimisti ei pettynyt, sillä luurin toisessa päässä Designia Groupin (jolle kyseinen rintanappi-sivusto kuuluu) toimitusjohtaja Satu Kaksonen hihkaisi, että tottakai onnistuu. Määräksi sovittiin 200 kpl (50 on muuten pienin tilattava määrä, mukavan kohtuullinen!) ja hinnaksi sen, että kerron mistä nappini ovat kotoisin.

Äkkiä siis hommiin, sillä aikaa oli kaksi kokonaista päivää. 

Lähetin heille ystäväni Elisan (joka on muutenkin logoni takana) tekemät kuvat:

Ja hetken päästä sähköpostiini kilahti tilausvahvistus: 

vahvistus tekstittä-1.jpg

Sain rintanappini nopeasti. Mutta sain samalla vähän muutakin: varmuuden siitä, että Simppelin rintanappi on Simppelin arvojen mukainen: reilu ja kiva. Simppelin rintanappi on tehty Suomessa, kestävästi ja takuulla iloisella aikuistyövoimalla. 

simppeli rintanappi

Kiitos vielä tätäkin kautta jokaiselle teistä, jotka Lapsimessuilla tulitte omat rintamerkkinne hakemaan. Kyllä muuten oli hykerryttävän ihanaa jälkikäteen kuulla, että olitte bongailleet toisianne niiden ansiosta <3

Sovimme Simppelin FB-ryhmässä treffit Lapsimessulauantaille luokkakuvaa varten :)&nbsp;

Sovimme Simppelin FB-ryhmässä treffit Lapsimessulauantaille luokkakuvaa varten :) 

Mitähän keksisin seuraavaksi? Designian kautta nähtävästi luonnistuu muutama muukin tuote. Simppelin extraiso kahvimuki, josta voi kerralla juoda sitä vanhempien kansallisjuomaa, tiskipöydällä viilentynyttä kahvia, isommankin satsin?  Vai kauppakassi, jossa kiikuttaa parsakaalit ja kauramaidot kotiin? Simppelit joogahousut eli pieruverskat. Suojalasit riisisateelta suojaamaan? Ja ellei näitä, niin ainakin tukkupakkaus siivousrättejä. Tiedätte kyllä miksi.. 

Ei vaan, ihan oikeasti! Ideat kehiin ja kolmelle parhaalle lähtee rintamerkki kotiin kannettuna! 

Muutoin rintamerkin saa omakseen metsästämällä muijan Turun kaduilta, vetämällä hihasta ja ihan vain pyytämällä :)

Äidin seitsemän maidotonta viikkoa: vauvan refluksikuulumiset

Äidin seitsemän maidotonta viikkoa: vauvan refluksikuulumiset

Onk knakei?

Onk knakei?