Simppeli leikkimökki

Simppeli leikkimökki

Kaksi kesää sitten aloitettu leikkimökkiprojekti alkaa olla loppusuoralla!

leikkimökki moderni

Ulkopuolelle tarvitaan enää pieni terassi ja ikkunoiden ympärille vuorauslaudat (tai mitkä lie). Sitten ollaan ulkotöiden osalta valmiit ja voidaan alkaa sisustaa sisätiloja. 

leikkimökki moderni

Leikkimökin teemaksi Noa (8) ja Iris (3) ovat toivoneet kirjat ja kahvilan sekä löhöilyn. 

Lötköttelyä varten leikkimökkiin laitettiin noin kahden lapsen mentävä parvi, jossa kelpaa lueskella ja katsella padiltä videoita. Enää pitää löytää kosteaa meri-ilmaa sietävä patja. Ehkä veneissä käytettävät kävisivät tänne?

leikkimökki moderni

Leikkimökin rakentaminen on ottanut oman aikansa, sillä sitä on tehty hauskan, mutta väistämättä prosessia hidastavan lapsityövoiman ollessa paikalla: puolisoni on sahannut, naulannut ja ruuvannut kaiken Noan ja Iriksen kanssa. Välillä on kinattu leikkimökistä kantautuvien äänien perusteella siitä, kenen vuoro on pidellä ruuveja ja kuka saa seuraavaksi käyttää mitäkin työkalua. Mutta hauskaa on ollut! 

leikkimökki moderni

Sen verran perhehommia sotkettiin leikkimökkiin vielä lisäksi, että lattiana on lasitettu lattialaatta. Muu ei tullut nimittäin kysymykseenkään. Ollaanhan tässä kaikenlaisia mosaiikkeja ja laattoja maahantuovien kanssa perhe perustettu!

leikkimökki moderni

Leikkimökki on omien piirustusten (eli ilman niitä) tehty, löyhästi ideoitu tämän mökin pohjalta

Sisustus on vielä arvoitus, mutta se on varmaa, että tauluja tänne ei tarvita: riittää kun katsoo ikkunasta ulos <3

leikkimökki moderni

Valmista tulee ehkä syksyyn mennessä, ja jos ei: kesä tulee varmasti ensi vuonnakin. 

Anoppi on jo hankkinut pikkuruisen hellan ja äitini posliinisen teeastiaston. Kirjoja löytyy omasta takaa. Loput tarvittavat löytyvät toivottavasti kirppareilta. Ja niissä, mitä ei löydy, on Lapsimessuilta mukaan tarttunut tuttavani Emilia luvannut auttaa: hän tekee mm. lastenhuoneisiin sopivia juttuja, joten ainakin naulakko ja lelulaatikko hoituvat varmasti sitä kauttta :) Mietimme myös, olisiko kiva jakaa jokin DIY-homma leikkimökkiteemaan sopien teidän kaikkien iloksi täällä blogissa. Jos on jotain, mitä haluaisit nikkaroida vähän kuin meidän kanssa, huikkaa alle! 

Eiköhän me valmista saada :) Lupaan näyttää sitten loputkin, kunhan tupareiden aika on :) 

Refluksi, taas - vai vielä?

Refluksi, taas - vai vielä?

Millä aloittaa sormiruokailu: kahden ensimmäisen viikon tarjoilut Simppelissä

Millä aloittaa sormiruokailu: kahden ensimmäisen viikon tarjoilut Simppelissä