Tervetuloa Simppelin sivukonttoriin + kirja-arvonta!

Tervetuloa Simppelin sivukonttoriin + kirja-arvonta!

Juttua riittäis, mutta minne ne tuikkais?

Sivukonttoriin! 

Simppelin sivukonttori tulee olemaan paikka, jonne kirjoittelen "kaikesta muusta paitsi sormiruokaresepteistä". Sormiruokareseptit haluan pitää erillään, jotta teidän on niitä helppo selata. Mutta oma suuni kun ei meinaa helpolla pysyä kiinni, jokin paikka ajatusten kaatamiseen pitää saada, ja olkoot se konttorissa! 

Simppelin sivukonttorista löytyy jatkossa tuotetestaukset ja muut vinkit, avautumiset arjesta, mielipiteitä pienistä ja suurista asioita ja ihmisistä, lapsentahtisuudesta ja maailman menosta. 

Synnytyksestä oon jo luvannut kirjoittaa, ja varsinkin siitä millaista menoa on luvassa sen jälkeen. Ja kunhan ehdin, tulee postaus myös sormiruokailijoiden isovanhemmille. Helmikuun aikana kirjoitan myös siitä, millaista oli tehdä kirjaa teille ja kenen kanssa sitä tein! Ahh, en malta odottaa että pääse paljastamaan teille taustatiimini ja suurimmat tukijani <3

Eipä rajailla aihepiiriä siis turhan tarkasti, mitä vaan voi olla luvassa.. 

Sillä nyt seuraa tärkein kysymys:

Mistä te haluaisitte lukea?

Heitä juttuidea kommenttiboksiin! Mihin aiheeseen haluaisit mun tarttuvan? Liittykö se ruokaan, imetykseen, vaippakassin sisältöön, Eviran suosituksiin, kestovaippoihin (en tie niistä mittään!) vai johonkin aiiiivan muuhun?

Arvonta!

No ette varmaan ikinä arvaa, mutta kommentoimalla osallistuu arvontaan ja voittaa voi yhden randomin sormiruokamuijan teoksen, jota ei vielä ole julkaistu, sillä se lähti painoonkin vasta viime viikolla. Mutta kun se maaliskuussa ilmestyy, toimitan voittajalle Suomen parhaan sormiruokakirjan eli Simppeliä sormiruokailua -teoksen! Saa valita haluaako omistuskirjoituksella vai ilman :D

Laita juttuvinkki tulemaan sunnuntaihin 11.2.2018 klo 18 mennessä, arvonnan suoritan tämän jälkeen (kunhan käsistäni edes toinen on vapaan, joten älkää pidätelkö hengitystänne, saattaa lipsua maanantain puolelle!)

Jätä yhteystietosi (sähköposti tai millä nimellä & tuntomerkeillä löydän sut FB:stä) kommenttikenttään, sillä mä en pääse kalastamaan yhteystietojasi vaikka laittaisit sen "vastauslomakkeeseen".  (Tur-haut-ta-vaa!)

Suomen parhaan sormiruokakirjan timanttinen taustatiimi!

Suomen parhaan sormiruokakirjan timanttinen taustatiimi!