Vauvan viikuna-marjakeksit

Vauvan viikuna-marjakeksit

Viikunoilla jatketaan! Tänään toinen viikunakeksiresepti ja huomenna vielä kolmas.

Eiliset viikuna-seesamikeksit löytyvät täältä. Siellä myös linkki niihin viikunoihin, joita minä näissä satuin nyt käyttämään. Varmasti muutkin sopivat. Omani ovat siis pehmeitä ja kuivattuja. Tuoreiden soveltuvuudesta en osaa sanoa, koska en ole kokeillut. Onko jollain asiasta näkemystä? Voisivatko toimia? Nämä taitavat pysyä kasassa tuolla viikunan tahmeudella. Onko se ominaisuus vain kuivatuissa?

Laitoin näihin kekseihin kuivattua marjaseosta, jossa on karpaloa, gojimarjaa, mustikkaa sekä kirsikkaa. Viimeksi mainitut olivat sen verran kookkaita ja sitkeitä, että katsoin parhaaksi hiukan soseuttaa suurimpia sattumia. Etenethän tässä siis lapsen taitojen mukaan ja valitset oikein pieniä marjoja, jos yhtään epäilyttää. Tähän sopisi varmasti myös marjarouheet!

Jos jollain on heittää hyviä, sokeroimattomia marjasekoituksia, vinkkiä tänne! Tuossa käyttämässäni oli mm. sokeria ja fruktoosisiirappia, itselleni olin sen naposteluhommiin hankkinut, joten jääkööt mainitsematta koko tuote tällä kertaa. 

Vauvan avokadolevite

Vauvan avokadolevite

Vauvan viikuna-seesamikeksit

Vauvan viikuna-seesamikeksit